Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Online tréning

  

Makkay-Chambers Adrienne, online tréning

Helyezkedjen el kényelmesen a “Home Office For You” -tól vásárolt irodai székben az új íróasztala mellett, és kezdje el továbbfejleszteni magát a Management Skills Online segítségével!

A Management Skills Online egy vezetői készségek fejlesztésére kialakított online tanulási platform, amely rövid virtuális tréningek (webinárok), online vezetői kurzusok, internetes konzultáció, coaching és Business English oktatás révén kívánja támogatni a magukat továbbfejleszteni vágyókat a nemzetközi üzleti szférában.

 

SZERETETTEL KÍNÁLUNK EGY AJÁNDÉK WEBINÁRT A „HOME OFFICE FOR YOU” MINDEN VÁSÁRLÓJÁNAK

EGY VÁLASZTOTT TÉMÁBAN

(Menedzsment vagy Üzleti Angol)

Angolul a megadott dátumokon, vagy magyarul egy egyeztetett időben

 

Kérjen visszahívást itt: adrienne@managementskills.online

 

Egyébként pedig… Nézzen szét a honlapunkon, válogasson a Marketplace-en és az Events oldalon, és ha megtetszenek a programjaink, használja ki a rugalmas és rendkívül előnyös három hónapra szóló előfizetéses rendszerünket, amely a MENEDZSMENT és az ÜZLETI ANGOL területén 40 különböző témában kínál webinár választékot, és amely a “Home Office For You” vásárlóinak 2021. március 31-ig még további, átlag 10%-os kedvezménnyel vehető igénybe:

Előfizetés cégek számára online home office tréningre

Ha az ajándék webináron túl még további betekintést is szeretne kapni az anyagainkba, ill. programjainkba, regisztráljon a Competencies of Success című ingyenes online kurzusunkra (kattintson a címre),

Home office online tanulás, fejlődés

vagy vegyen részt a legközelebbi ingyenes angol nyelvű vezetői készségfejlesztő webinárunkon (2021. február 23., kedd du 14:00-14:50), hogy menedzsment hatékonyságának növeléséhez néhány hasznos készségfejlesztő gyakorlatot megismerhessen – és közben még jól is érezhesse magát!  (Tudjon meg többet a webinárról és a regisztrálásról a fenti linkre kattintva.)

Szívesen látjuk a szerda délelőttönként 11:00 és 11:15 között rendszeresen ismétlődő ingyenes ”Midweek Management Moments” (MMM)  című online beszélgetéseinken is, amelyek keretében egy kávé mellett három témával kapcsolatban osztunk meg hasznos tippeket.  A 2021. február 24-i MMM-re regisztráljon: itt.

Habos kávé

Bár a meghirdetett tréningek nyelve angol, a programokat a hazai érdeklődők vagy cégek számára testreszabva alternatív időpontokban magyarul is tudjuk biztosítani.

A Management Skills Online megálmodója és megvalósítója Makkay-Chambers Adrienne, aki a nemzetközi kvalifikációi révén szerzett szaktudását és a  25 év alatt, 25 országban összegyűjtött képzési tapasztalatai osztja meg Önökkel a programokon keresztül, remélve, hogy ezekkel támogatni tudja a résztvevők további üzleti sikereit!    

Az ajándék webinárok időpontjának és adminisztrációjának egyeztetése ügyében vagy speciális igények, céges tréningek vagy előfizetésre való jelentkezés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a következő elérhetőségeken:

Makkay-Chambers Adrienne

e-mail: adrienne@managementskills.online

Tel: +36304453438 

Szeretettel várjuk jelentkezését!